Samuel!

Min plutt blev hämtad strax efter 10 för att gå på mässan tillsammans med farmor och farfar! Jag saknar honom redan! Jag får inte träffa honom förrän imorgon efter matchen, strax efter kl 4. Ohh...vad jag ska pussa på honom när jag kommer hem. Pusskalas!

Till dig, Samuel!

Detta är just nu Samuels favoritmusik! Herreys samlingsskiva går varm i bilen. Jag tror vi har lyssnat på den i ca 3 månader och jag och Mattias tröttnade för länge sen men inte Samuel.

Snart ska jag och Mattias åka ner till stan och strossa lite och äta lunch. Jag är i princip helt färdig för festen ikväll. Det är skorna men det löser sig. Nu blir det inga fler inlägg förrän imorgon med en rapport från festen. En bildkavalkad ska jag förhoppningsvis oxå kunna lägga in. Lyssna nu på Herreys och fortsätt med dagens bestyr så hörs vi imorgon. Hejdå!

Fredag hela veckan!

Näje...nu skojade jag! Idag har jag och plutten farit runt och shoppat loss. Jag köpte ny BH och nya joggingbyxor, köpte lite saker till presenten som vi ska ge bort imorgon (bild kommer på söndag) och till slut åkte vi förbi Kostymateljén här i Norrköping. Jag har aldrig varit där förut och det var riktigt häftigt där inne. Jag köpte lite saker till festen där och Samuel köpte ett par jättefina glasögon (bild kommer senare). Vi var inte hemma förrän halv sex och då satte jag på en tvättmaskin, satte in en fiskgratäng i ugnen och tömde diskmaskinen. Efter det la jag mig på soffan ett tag bara för att få pusta ut.

Nu har plutten och jag ätit, myst och sett på "så ska det låta" som är så bra tycker jag (om gästerna är bra och roliga). Samuel gillade det oxå men när det bara var 5 minuter kvar somnade han på soffan och där ligger han kvar än. Jag gick och hängde upp det sista av tvätten och sen satte jag mig här för att blogga lite. Det är bra om han somnar lite hårdare så han inte vaknar till när jag bär in honom.

Imorgon kommer farmor och farfar förbi runt 9-halv 10 för att hämta den lille mannen och då ska de åka till Linköping för att gå på chokladmässa. Han har sån lyx lille plutten! Sen ska han ju sova där eftersom vi ska på fest (det har ni aldrig läst förut). Och på söndag kör de honom till dansen eftersom jag ska spela match! Gå in på KFUMs hemsida (ni hittar  adressen bland mina länkar till höger) så ser ni vilka som är uttagna för att spela! Min andra match denna säsongen!

Nej, nu ska jag gå och lyfta in plutten så att jag kan få ligga på soffan och bara slappa! Det är FREDAG! Trevlig helg alla mina läsare!

Trött och gnällig!

Vi har dator igen! Yohoo...

Idag är jag trött och gnällig! Somnade för sent igår med tanke på att jag öppnade idag! Jag hämtade Samuel tidigt och vi åkte direkt till Maxi för att hitta något till festen på lördag! Jag kan inte avslöja för mycket eftersom festföremålet kanske läser min blogg (inte troligt men man vet aldrig). Men på söndag får ni veta allt + se bilder hoppas jag.

När vi kom hem åt vi mellis och jag läste en skvallertidning och sen somnade jag visst en halvtimme. Gud vad skönt det var men inte blev jag piggare för det. Jag som skulle städa, jag plockade i hallen och vardagsrummet så imorgon är det bara att dammsuga där och det går ju rätt fort.

Samuel och jag skulle äta kalla köttbullar, potatissallad och grönsaker till middag idag och det inhandlade vi efter vi varit på Maxi. När jag tog fram potatissalladen så var den frusen! Gissa om det gjorde mig gnällig och irriterad? Det var bara att värma pasta och sen äta det istället med de kalla köttbullarna. Inte lika gott men det fick gå!

Nu håller jag på att leta i alla webbutiker för att hitta en sorts pärla till ett beställningsjobb! Men det är helt omöjligt så jag kanske måste tänka om! En på jobbet köpte armbandet i rosa, hematit och vitt och vill nu ha en stjärna i samma färgställning! Men jag får leta vidare, jag har ju bara leta i en bråkdel av alla webshopar som finns.

Nu ska jag stoppa plutten i säng och sen se antikrundan eftersom det är från Söderköping idag. Jag har en elev som ska vara med och visa vapen. Ha det bra så hörs vi! Puss och Kram!

Match på söndag!

Det blev ingen träning idag, för många som var borta (sjuka och pluggade). Det var tråkigt eftersom jag var så taggad och längtade verkligen. Det skulle ju varit sista träningen på ett tag eftersom sista matchen är på söndag då jag ska stå. Jippieee... Tränaren messade idag! Blir lite tungt eftersom det är fest på lördag men jag får ta det lite lugnare än jag tänkte.

Idag gick det bra att jobba, lite av tröttheten var försvunnen och det kändes bättre än igår. Imorgon har jag min bästa dag, 6.00-12.30! Det är skönt att få gå hem så tidigt en dag i veckan och jag har väldigt många timmar med min son. Visserligen har jag städning på schemat men jag är effektiv så det tar inte så lång tid. Imorgon ska vi shoppa lite inför festen, lite saker jag behöver.

På fredag slutar jag 15.00 och Mattias börjar jobba 14.00 så Samuel och jag ska ha en egen myskväll. Det längtar jag oxå till! Jag har många saker just nu som jag längtar till och det känns väldigt bra.

Nu ska jag avsluta här och gå och lägga mig! Om jag kan sova för Christoffer är här och kollar på fotboll tillsammans med Mattias. Ni vet ju hur det kan låta om domaren blåser för något som de inte tycker är bra! God natt!

Frisk och kry!

Idag har jag varit och jobbat igen och det gick över förväntan bra. Blev ganska trött strax efter 4 men det var efter 1 timme i gympan med mina gulliga 2-3:or. I slutet lekte vi jägarboll och det måste jag vara med på. Det är så kul men det tog musten ur mig. Men jag slutade halv 5 så det var lugnt.

På lördag ska vi på fest! Det ska bli så kul och jag är i princip färdig med vad jag ska ha på mig. Det är bara det jag ska ha på fötterna kvar. Marina på jobbet hade en del saker hemma, tog en chansning och ringde henne och den gick hem. Jag längtar! Samuel ska till farmor och farfar och han längtar med. De ska ev till Linköping och gå på chokladmässa. Lite avis är jag men vi ska ha roligare! 

Det blev bara ett kortis inlägg idag men jag skriver mer en annan dag! Kim och Yonna är förresten rätt piggelin idag igen och även Jenny på jobbet som jag smittade ner. Så det är skönt för dem!

Tack mamma för ditt inlägg i KFUMs gästbok! Jag blev jätteglad när jag läste det!

Helgen som varit!

Det blev inget inlägg igår eftersom jag umgicks med mina syskon under hela dagen! Igår var vi iväg en stund runt lunch och åkte skridskor. Eller rättare sagt, Samuel åkte skridskor och vi andra tittade på. Jag knöt på mig mina en stund och åkte ett par varv men dels fick jag kramp i fötterna (som vanligt) och dels har jag ingen ork efter magsjukan. Vi åt lunch där, äggmackor och varm choklad, mums!

Efter det åkte vi hem så att Samuel fick byta kläder. Han skulle på kalas på Busfabriken. Tack Eric för inbjudan!
        
                       
Första kortet är på Samuel och hans kompis Eric. De lärde känna varandra på dagis. Sista kortet är min syster Yonna, min bror Kim och sonen och deras kompis Trica.

På kvällen vid ca 22.30 började vi spela Monopol. Samuel sov igenom detta och jag kan inte förstå hur han lyckades med det! Det började urdåligt för mig och jag förlorade 10000:- bara på första rundan. Andra rundan började jag köpa tomter och blev nästan bankrutt på kuppen men turen vände och jag avgick med segern kl. 01.15. JAG VANN!

Idag vaknade syrran upp med magsjukan! Inte kul alls! Men vi andra passade på att gå ut nu när snön äntligen kom till oss. Jag märker av att jag fortfarande inte är helt återställd för jag mår illa och har inga krafter alls. Jag åkte bara en gång i backen, jag som älskar att åka. Men Samuel, Mattias och Kim åkte desto mer.
       
Sen hade grabbarna snöbollskrig! Den som blev träffad 3 ggr dog!
       
Efter vår utelek åkte Samuel och jag till Streetdancen. Han dansade, jag läste, Mattias lagade lunch, Yonna sov och Kim vilade. Yonna hoppade lunchen av förståliga skäl men vi andra  åt och då sa Kim att han började känna sig lite kass i magen. Opss.... Detta måste vara den mest smittiga magsjukan jag har träffat på någonsin. Jag har även lyckats smitta en arbetskamrat på hennes födelsedag idag och allt. Förlåt Jenny! Grattis på födelsedagen!

Kim och Yonna åkte hem vid 15-tiden men Kim kom inte så långt innan han var tvungen att stanna för att kräkas. Usch... Det känns som det är mitt fel men jag hade faktiskt sagt åt dem att både jag och Mattias var sjuka. Nu är Kim hos Yonna i Kalmar för att sova där för att sen imorgon (om han orkar) köra hem till Malmö. Det är skönt att han inte åkte vidare i det dåliga väglaget och mörkret i hans tillstånd. Själv är jag inte helt återställd och ska vara hemma från jobbet imorgon för att ta det lugnt och hoppas på att illamåendet går över.

Ja, detta var min redogörelse för hur denna helgen har varit! Ha det bra så bloggas vi en annan dag! En sak till... imorgon kanske jag kan hämta vår dator som då ska vara fixad! Hoppas, hoppas!

Jag håller alltid löften!

Jag lovade ju att återkomma om jag hade mer att skriva idag! Jag hittade något att skriva om! Först av allt tänker jag berätta att syskonen, Samuel och jag har rockat loss på Guitar hero! När vi gjorde det lagade Mattias en underbar Pasta Carbonara, mums. Jag har mått bättre på eftermiddagen men nu efter ha ätit lite mår jag lite illa igen. Men det går över!

Nu till det jag hittade: Läs historien och titta på filmen och ägna 4, 35 minuter på filmen! Du ångrar dig inte!

"En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"
 Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans.
 En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?"
 och pappan svarar igen "ja, min son", de gör sin andra maraton tillsammans.
 En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?"
 (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)
 Och pappan svarar igen "Ja"...
 Och här kommer videon till denna historia:"



Det kom tårar när jag såg filmen! Hur kände du dig?

Badhuset!

Idag är jag fortfarande sjuk! Mina syskon trostade faran och kom hit ändå. Modigt! Nu har de tagit med Plutten till badhuset för att ha kul. Det är inget roligt att sitta här hemma med mig för jag springer ändå bara på toa hela tiden.

Jag har inget roligt att skriva om men om det dyker upp något så återkommer jag! Glömde be Kim och Yonna om kort från badet, tyvärr! Men men... det kommer fler tillfällen!

Jag är sjuk!

Jag mår illa hela tiden när jag gör något men inge kräks och inga toabesök idag! Jättekonstigt! Mattias är också hemma idag för att han är hängig men han är på bättringsvägen.

Idag städar vi här hemma i den takt vi orkar! Jag och Samuel har städat hans rum och jag har plockat i vardagsrummet och hallen. Hängt en maskin tvätt! Efter varje liten grej måste jag lägga mig en stund så illamåendet får lugna sig lite men varje gång jag reser mig kommer det tillbaka! Jag har ätit en liten tallrik fil och havreringar idag. Igår blev det 1½ macka till frukost på jobbet men inget mer. Jag är inte så sugen heller om jag ska vara ärlig!

Det är pest att vara sjuk! jag skulle sluta tidigt idag och sen skulle jag vara ledig imorgon! Nu vet jag inte hur det blir imorgon. Det var den långhelgen! Jag får väl ta ledigt  någon annan fredag!

Just det igår firade jag 1 månad som bloggare! Grattis på mig i efterskott!

Nähä... Nu ska jag ta en vilopaus innan jag fortsätter städandet! Ha det bra och håll er undan från magsjukebacillerna!

Magsjukan igen...

men nu är det jag och Mattias som har den! Fick gå hem tidigt från jobbet och låg och sov/läste från 10.20 till 14.00. Jag mår så illa men kräks inget men däremot gör jag det andra! Var lite orolig när jag skulle hämta Samuel från frita om jag skulle klara det men det gick! Vi stannade till och med vid konsum. Jag skulle posta ett brev till en tjej som har beställt en sak av mig + köpte cocacola och MJUKT toapapper. Mattias kom hem från Gustavsvik och sa att han hade kräkts. Så imorgon är vi hemma båda 2. Vi ska försöka röja så att mina syskon får plats när de kommer på fredag. Jag hoppas att vi är friska då!

NU ska jag gå ut och gå ner till Samuels fotbollsträning och hämta honom. Han fick skjuts dit av en klasskompis och hans pappa. Tack M, L och O! Jag ville inte gå dit och sitta där en timme när jag mår så illa! Men ut i kylan och bara gå det hoppas jag att jag fixar.

PUSS och kram!

Bloggen...

är så seg ibland...! Det märks när det är många som är inne och styr, skriver och fixar på sina bloggar. Allt tar världens tid då!

Idag har jag varit och jobbat igen efter vaben igår. Nu ska väl plutten vara frisk ett tag hoppas jag. Imorgon ska han ha med skridskor och hjälm och gympakläder så han får nog kul. Han missade ju igår när frita åkte till ishallen men nu får han göra det imorgon istället. De har faktiskt fixat is på Skarphagsskolans fotbollsplan!

Nu har jag fixat ihop 3 bokmärken och ett armband till smyckespartyt på söndag. Blev bara 1 på söndag men det andra blir nästa helg istället.


Nu ska jag som vanligt gå och borsta tänderna och läsa saga för Samuel och sen direkt till pysselhörnan igen för att se om jag ska fixa ihop något mer. Imorgon hinner jag inte för då ska jag först gå på fotbollen med Samuel och direkt därifrån ska jag till F13 och spela match mot östgöta D17laget. Jag ska stå i mål eftersom L spelar i det laget!

Hej igen!

Kommer direkt från träningen! Jag kom för tidigt (inte vanligt för mig för om jag tränar så kommer jag sent) och gick in och spelade lite utespelare med småtjejerna. De har Moa, Sara och Becka som tränare och idag var de hela 3 tjejer där och tränade. Sen började vår träning och idag hade vi en gästtränare, Martin som är tränare till Samuel bl.a. Han tränade tydligen 4 lag i år. Vilket jobb! Nu sitter jag här i Samuels rum och skriver ett snabbt inlägg för han ska snart gå och lägga sig. Då vill jag inte sitta här inne och störa honom.

Sen är det ju så också att jag har till på onsdagkväll på mig att göra lite olika smycken. En kompis till mig ska ha 2 smyckeparty på söndag och då ska hon ta med lite av mitt också. Det ska bli kul att höra vad de tycker om mina saker!
Igår och idag har jag gjort detta:

2 armband (ett är inte riktigt färdigt, mina vita seedbeeds tog slut) och 2 par örhängen. Örhängen fick jag idéen till idag. TRASSELÖRHÄNGEN! Får se hur bra de går!

Näpp, Samuel i säng (han kommer skrika, jag vet det), duscha och sen sätta mig och knåpa ihop lite till! Får se när jag hinner blogga nästa gång! HÄPP!

NOICE

På augustifesten här i Norrköping i somras kom Noice på besök. Både jag och Mattias ville gå ner på torget och lyssna på våra tonårsidoler. Som vanligt får ju då Samuel hänga på men han tycker det är kul då han älskar musik. Första låten börjar och Samuel är såld! Han diggar oxå Noice nu! Här kommer favoritlåten:

MARCUS ÖHRN regerar! Han är ju bara bäst som sångare i Noice!

Och om ingen förstod så är det jag som vabbar idag! Men idag mår han bra! Tjatar om lunch här nu så det är bäst jag fixar det. Så imorgon går jag och jobbar som vanligt. Jag skriver kanske mer sen!

Magsjukan!

Idag har Samuel kräkts 2 ggr! Usch...han har varit ganska pigg ändå men mellan varven sett hängig ut. Han kräktes innan frukost men åt sen en halv macka. 3 timmar senare kräktes han igen. Så jag vet inte om det är magsjukan! Nu sitter han med en korv med bröd men är inte intreserad av den alls. Jag gav en till honom mest för att kolla om han skulle äta eller inte. Som sagt så vet jag inte om det är magsjukan eller något annat som finns i magen. Nej... nu kräktes han igen! Det ÄR magsjukan! Då är ju frågan vem av Mattias och mig som ska vaba?

Annars har vi inte gjort så mycket här hemma idag! Samuel och jag har haft ett kanonbra teamwork när vi byggde upp hans legolastbil. Det tog bara 2½ timme att leta delar och sen bygga. Jag letade och Samuel byggde.

Grävmaskinen var ju den han fick igår och den lilla gula skrapan fick han av sin moster och morbror i julklapp! Lastbilen fick Samuel på julafton 2007 för att han inte ätit godis på lite mer än en månad. 19 november 2007 upptäcktes det att Mattias hade fått diabetes. Min stora plutt fick ligga på sjukhus en hel helg för att de skulle komma tillrätta med hans värden. Då bestämde Samuel och jag att vi skulle sluta med godiset fram till julafton. Och vi var kanonduktiga och Samuel hade fått önska sig något och det blev denna lastbil.

Vill oxå nämna att för första gången i världshistorien så gick båda mina favoriter vidare i melodifestivalen! Igår var en bra omgång men Måns Zelmerlöv var outstanding! Hans låt var precis i min smak! Just nu vill jag att han ska vinna hela baletten men nu är det ju 16 låtar kvar att lyssna på. Sista deltävlingen går av stapeln den 28/2 och då är vi bjudna på fest och då ska några som Mattias känner delta! Så de måste vi rösta på!

fredag kommer min lillebror Kim och min lillasyster Yonna hit till oss och ska hälsa på. Vi längtar så efter er! Jag hoppas att vädret håller i sig för nu är det lite minus, blå himmel och solsken. Vi ska åka och bada har vi bestämt men annars är det öppet men vi ska roa oss och ha det mysigt och bara umgås! Samuel blev bjuden på kalas till busfabriken på lördag. Det är en f.d dagiskompis som bjöd och Samuel tycker att det ska bli så kul! På söndagen är det streetdance igen (sportlovsledigt idag) så helgen kommer bara att försvinna så snabbt men vi ska göra det bästa av den. Jag har tagit ledigt på fredag dessutom! Jag längtar....

OBS! Snälla, glöm inte att kommenatera så jag vet att det är någon inne och läser! Jag skulle bli så glad!

Alla hjärtans dag!

Ja, idag är en kärleksdag! Jag vaknade upp av att min sambo och Samuel kom in med presenter på sängen! Mysigt värre!
                      
Jag fick en blomsterpinne som Samuel har gjort på sitt frita med hjälp av en fritapersonal. Jag fick några lådor till mina pärlor och färdiga smycken, en hjärtask med pistachnötter (vi äter ju inte godis i vår familj) och ett kort som mina pojkar gjorde igår när jag var på jobbet. Jag blev så glad för alltihop! En kul överraskning! Sen åt vi en bra och rejäl frukost med havregrynsgröt, te och en macka. Efter det hände något som inte är så vanligt hemma hos oss. Kl. 09.00 satt vi i bilen och åkte ner till strömmen och tittade på alla fiskare som var där. Det var cityfiskepremiär idag som började kl. 6 imorse.  Varken jag eller Mattias är så snabba på morgonen förutom om vi har planerat något. Vi har även hunnit med att handla, Mattias på Willys och jag och plutten på lekhuset! Lekhuset ska flytta ett par meter till alldeles nya lokaler så de hade 50% på allt idag så vi passade på. Så nu har även Samuel fått en alla hjärtans dag present.


Tekniklego och ett skelett!

Jag vet inte hur mycket jag kan blogga i framtiden för vår bästa dator har virus! Min älskade Mattias tyckte nog att jag sitter alldeles för mycket framför datorn så han fixade ett virus. Men han ska försöka fixa detta problem under dagen och sen hoppas jag att det räcker men i värsta fall måste vi lämna in den. Inte kul! Just nu sitter jag i Samuels rum och skriver men det är så segt. Men det får ju gå! Just för tillfället är Samuel och Mattias på fritidsgården och spelar innebandy så jag är ensam hemma! Det är så tyst och jag ska passa på att njuta lite också, inte bara sitta framför datorn hela tiden!

Ha en alldeles underbar alla hjärtans dag och en mysig helg!

Ett nytt armband!


Detta har jag suttit och knåpat ihop ikväll!
Svarta biconer i mitten med svarta seedbeeds och röda små biconer på sidorna.

God natt och sov gott!


Vi hade besök av en tjuv!

En morgon när Mattias och jag vaknade (precis efter nyår) berättade Samuel för oss att det hade varit en tjuv hemma hos oss! Mattias och jag blev ju bestörta eftersom vi inte hade vaknat. Vi frågade Samuel hur han visste det och han svarade med att han hade varit vaken och suttit gömd. Vi frågade vad tjuven hade tagit? - Alla våra pengar (som vi har i en skål på skänken) svarade sonen. Till historien hör ju också till att han var gravallvarlig när han berättade detta. Efter ett par sekunder medan Mattias och jag smälter denna info säger Samuel att " jag tog kort på tjuven". Nämen, sa jag, hur vågade du det? Jag bara gjorde det, sa Samuel. Vill ni se kortet? Javisst, svarade vi! Vill DU se kortet på tjuven??

Här är han! Visst var det den sötaste tjuv Ni någonsin sett! Samuel är så rolig för han fantiserar så mycket och hittar på de mest otroliga historierna. Han har även lärt sig att trycka på rätt knapp på kameran så det är fördröjning så att han själv kan vara med på bilden. Det har han klurat ut helt själv (efter ett antal tryck på alla andra möjliga knappar). Ja, det var ett av Samuels alla påhitt! Det finns en hel ocean med olika historier med hans påhitt!

Återigen uppdatering!

Jag har hittat 3 nya färger på änglakjolarna så jag lägger in dem här så vet ni att det finns de färgerna oxå.
Det är lila, brun och grå!

Nu ska jag gå och lägga Samuel sen återkommer jag under kvällen och skriver lite till!

Ett inlägg tillägnat ......

min sambo Mattias! Det är ett klipp som vi båda älskar och skrattar högt åt (speciellt ca 1,15 min in i klippet). Med tanke på dessa melodifestivaltider!

Mattias jobbar kväll ikväll och jag saknar honom men det får gå! Han kommer hem om ca 10 minuter men då har jag gått och lagt mig för ikväll måste jag läsa. Har ca 1/5 kvar av boken "Handel med döden" av Simon Kernick (tror jag det var).

Starta filmen, luta dig tillbaka och njut! Våga skratta högt, det ger dig energi!
Godnatt!

Tisdag den 10/2 2009

Idag sålde jag ett armband till en arbetskamrat! Det var inte meningen men det blev så! Jag gjorde ett nytt igår i svart och vitt som kunde matcha några av mina kläder!

Hon tyckte det var fint och ville beställa ett likadant men då sa jag att om det passade henne så kunde hon ju ta det. Det passade och armbandet var SÅLT!

Annars har det varit en rätt lugn dag idag på jobbet! Det hände en sak på förmiddagen som inte var så kul men det är chefens ansvar att rätta till det problemet.  Hämtade Samuel på frita och mötes av den glada minen "not". Tjurig som alltid när han ska gå hem men jag är van. Har varit så här sen han började på "dagis". När vi kom hem åt vi spagetti och köttfärssås och efter sattes tv:n på. Samuel sitter framför den och jag framför datorn. Men jag ska snart gå in till honom och fråga om han vill spela ett spel (gärna blokus duo) eller leka på hans rum. Något tillsammans ska vi göra iaf! Imorgon blir en tuff dag, börjar 7.00 och jobbar till 16. Efter det har jag en håltimme tills vårt APT-möte börjar som varar till 19.00. Kl. 19.30 börjar träningen och håller på till 21.30. Men men, så är det ju inte varje onsdag som tur är!

Nej, nu får ni läsa någon annan blogg eller hitta på något annat kul för det ska jag göra!
OBS! I smyckeskategorien har jag uppdaterat  "mina smycken"


Jag stal...

en häftig video av Mattias yngsta brorsas (Oscar) tjej!


Hoppas att du inte blir sur på mig Jossan! Men den var ju bara så häftig!

Streetdance

Idag var Samuel på sin dans. Det blev inte som jag hade tänkt mig! Jag fick sitta i ett "föräldrarum" som Samuel kallade det så jag fick inte ens se lite. Som tur var hade jag tagit med mig min bok så nu fick jag iaf läst lite.

Jag hann iaf ta ett kort på honom innan det började. Han showade lite framför kameran så det blev ett häftigt kort.

                         Han säger att det bara är kepsen som saknas nu!

Även Samuel tyckte att mitt senaste armband var fint och han ville ha ett likadant. Så det satt jag och gjorde åt honom på förmiddagen idag. Han valde färgerna svart, turkost och rött!

Efter dansen åkte vi ut till Smedby till Mattias föräldrar och fick god mat. Det bjöds på köttfärslimpa alt. kålpudding med potatis, sås, kokta grönsaker och en sallad. Det var riktigt mumsigt! Vi tittade på diabilder från när Mattias och hans mellanbror Jocke var små. Det var lite kul att titta på, sent 70-tal och tidigt 80-tal. Mattias mamma envisades med att klä sina pojkar i samma kläder och det var oxå ganska kul att se.

Nu ska jag gå och läsa en saga för min lille plutt som inte är så liten längre. Men vi ses och hörs av en annan dag/kväll!

Nytt armband!

Idag har jag gjort mitt första men absolut inte sista flatspiral armband! Så här fint blev det och mamma ska ha det!

Det är gjort med 6mm bicones i mitten och 11/0 seedbeeds och 4mm bicones på kanterna. Visst blev det bra för att vara det första?


Jag ska faktiskt snart gå och lägga mig! Jag har inte läst i min bok på länge nu och jag som älskar att läsa. Datorn och pärlandet tar alldeles för lång tid av mitt liv just nu. Men det är så kul båda sakerna!

Jippieee... Idag har jag haft rekordmånga läsare i bloggen! Vad kul! Jag har haft fram till nu 45 unika träffar. Det betyder att det är 45 olika datorer som har varit inne på min blogg. Och jag har 89 sidträffar! Tack så mycket mina läsare!

Jenny! Visst kan vi pyssla ihop någon kväll! Vi kan kolla upp det på jobbet på måndag! Vad ska vi göra då? Hmmm (tänk, tänk)! Jag kan lära dig hur man gör dessa armband som du ser här ovan!

Tack och godnatt!

Melodifestival!

Inte riktigt min grej att se detta spektakel men jag ska ju ändå sitta framför tv:n och sy ett armband till min söta, snälla och duktiga mamma. Samuel är väldigt musik och dans intresserad så han vill ju se.

Idag har jag suttit och värmt bänken! Det var inget kul alls! Jag ville ju spela matchen. Vi vann efter en spännade match där det svängde hela tiden. Det känns inte som jag har vunnit utan det är de som spelade som har vunnit. Mitt självförtroende fick sig en knäck i onsdags men jag har bestämt mig att det var sista gången! Jag vägrar att känna så fler gånger! Ingen ska få mig att känna på det viset igen. Att uttagningarna till match kan diskuteras är en sak men jag ska stålsätta mig. Jag räknar fr.o.m. nu att jag inte får spela mer. Tränaren har sin favoritmålvakt i den andra tjejen och det kan inte jag förändra, så därför har jag bestämt mig att aldrig ha förhoppningen på en uttagning att jag kanske får chansen.

Men nu är det över! Jag ska lägga det bakom mig och fokusera på annat. Imorgon är det dags för mig att gå på streetdance med Samuel. Jag hoppas att jag får följa med in och ta lite kort som jag kan lägga ut här så min familj (och även ni andra) får se bilder därifrån.

Nej, nu är det dags för melodifestivalen! Ha det så skriver jag en snutt imorgon oxå!


Mamma!

Nu har jag gjort färdigt familjensjurist setet till dig! Det blev så här: 

Du får ta en funderare om det är detta du kan tänka dig!
Ja det här armbandet tar ju en evig tid att sy för jag är ju ganska klumpig när jag håller på. Nu ska jag göra en annan sorts armband som heter flat spiral oxå det till mamma.

Jag hoppas ni alla har en trevlig fredagkväll! Själv har jag ont i huvudet fast jag har tagit 2 tabletter. Jag ska ta 2 till om en stund. Idag höll jag på att glömma Samuels innebandyträning. Det var en fd. dagiskompis mamma som skickade ett sms och frågade om samuel skulle komma. Det sms:et läste jag kl. 16.45 och träningen börjar 17.00. Vi hann med nöd och näppe dit.

Nu ska jag sätta mig och bara slappa en stund och äta pistachnötter (stavningen?) och kanske läsa min bok.

Utmaning!

Jag har antagit en utmaning från Perla08. Så här går utmaningen till:

· Gå in i mappen där du har dina bilder

· Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen

· Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den

· Utmana (sex) andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade.

Detta är min bild. Den är tagen på min och Mattias 30-års fest. På bilden är det min lillasyster Yonna (som är aktiv på min blogg) och vår pluttis. Här är han 1,5 år. Vilka puddingar eller hur? Förlåt Yonna, jag glömde att fråga om lov att lägga ut bilden men det gör inget va??

Jag utmanar:
Spacegirl
Jempa mé 3
Bloggblad
Med berg och dalbana genom livet
Pärlugglan
Kärt barn har många namn


Torsdag!

Jaha.. en dag närmare helgen! Idag åkte jag och Samuel till Nettos nyöppning i Eneby! Knökfullt vid frukt o grönsaker men längre in i affären var det inte så farligt. Vi shoppade loss på frukt och lite annat smått och gott. Efter det åkte vi till Maxihuset och köpte en outfit till Samuel när han ska dansa streetdance.
                             
Tufft ska det vara och helst lite oversize. Det blev ett par grå joggingbyxor, skate tröja och ett par turkosa kalsonger med texten street i linningen.

Sen vi kom hem har jag tvättat och hängt 4 maskiner tvätt. Så skönt att få tomt (iaf skapligt tomt) i tvättkorgen. Vi har ätit, Samuel har duschat och precis nu läste jag en saga. Så nu har plutten gått och lagt sig. Imorgon ska han bara gå i skolan mellan 8 och 11 och då ska de gå till skogen. Om han nu ska gå imorgon... Han var hemma idag för han hostade imorse men det har han inte gjort på eftermiddagen men beslutet får Mattias ta imorgon för jag börjar jobba kl. 6.00.

Nu ska jag sy klart ett armband (om jag hinner) till mamma i familjensjurist färgerna. Jag tycker att det blir kanonfint och jag hoppas att mamma tycker det med :) Ha det så skriver jag imorgon igen.

PS Ilskan och besvikelsen har lagt sig om jag inte tänker på det men om jag tänker på det så blir jag irriterad. Det går väl över någon gång hoppas jag!

Grrrrrrrrr........

Är just nu ledsen och besviken! Ska bara skriva av mig det värsta sen ska jag hoppa in i duschen. Jag ska ju upp 5.00 imorgon men jag slutar 12.30. Varför ledsen och besviken kanske du undrar! Jo, jag stod ju i mål i helgen som ni trogna läsare vet och gjorde ett bra jobb enligt min tränare (var ju tom omnämnd i NT). Denna vecka har jag varit och tränat både i måndags och idag och tycker själv att jag har gett 110% (kan inte göra mer). Idag fick jag beskedet att jag blir bänkvärmare på lördag (igen). Jag har accepterat att L är bättre än mig men på träningarna som vi är på båda gör vi ett likvärdigt jobb. Jag brukar inte ge 110% på träningarna eftersom jag vet att jag ändå får sitta på bänken. Men nu hade jag chansen men icke...... Så nu är jag arg, ledsen och besviken! Det blir inte lätt att tagga till matchen på lördag, inte som det känns just nu iaf! Det är bara 3 matcher kvar av serien och sen är det slut, hade varit kul att fått stå 2 matcher iaf men men, det är upp till tränaren!

Nu har jag skrivit av mig det värsta men det känns i magen att tårarna är på G. Jag fattar inte, jag är ju 35 år. Jag borde ha lagt sånt bakom mig men jag är väl innerst inne en riktig tävlingsmänniska. jaja...nya tag nästa vecka, sure thing...not!

In i duschen Liv, du stinker! Mina benskydd stinker så förskräckligt illa att de ligger ute på balkongen förutom när de är nytvättade och det ska de bli imorgon. Martina tyckte att de luktade hallontårta iaf! Ha det bra och skriv en signatur i kommentarerna! Det räcker med ett namn! SNÄLLA!!! :)

        
Så här ser jag ut på kroppen efter träningarna! Idag räknade jag till 13 blåmärken men det är från i söndags, måndags och idag. Det gör ont på en del kan jag lova!

Uppdaterat mina smycken!

Jag har precis lagt in nya smycken i min smyckeslista! Gå in på höger sida och leta efter kategori "smycken" och klicka på den. Där hittar du snabbt till min smyckeslista.



Just nu väntar jag på 4 paket med pärlor och lite andra saker. Jag trodde jag skulle fått dem idag men icke! Men imorgon hoppas jag för nu vill jag sätta igång men en beställning till mamma. 2 armband, ett hänge och ett par örhänge. Jag kommer att bli rik :)

Var det någon som såg dokumentären igår kl. 22.00 på ettan "Maggie vaknar på balkongen"? Min mamma bor i ett likadant hus som henne och i en exakt likadan lägenhet. Filmen var intressant men jag förstod inte riktigt om det fanns någon story mer än att de hade följt hennes liv i 200 timmar. Hon var ju även lite rolig emellanåt som gjorde att jag satt kvar framför Tv:n.

Jaha, ny månad och allt! Nu ser det lite proffsigare ut i högerspalten, Januari 2009 och Februari 2009. Tänk om ett par år när den listan blivit längre! Om jag håller på då vill säga?? Men om det fortfarande är lika kul som nu så gör jag nog det! Tänk ändå, Liv som bloggare, jag som aldrig skulle börja med det! Oppssss..... Nu ska jag gå och umgås med min son framför Tv:n och hoppas att han vill spela ett spel när programmet är slut! Jag tror att han ser på "Kenny Starfighter", det låter så iaf.

Och en sak till! Kommentera gärna när ni läst, det räcker med ert namn! Jag skulle bli så glad! Hej på er!

Veckans blogg!

Jag har blivit veckans blogg på den här bloggen!

Idag åkte jag direkt från jobbet till träningen. Jag ville träna dessutom så skulle Linnéa inte träna eftersom hon är i fjällen. Det är ju roligare för utespelarna att ha någon de kan skjuta PÅ. Imorse vaknade jag upp med träningsvärk i hela kroppen men mest på överkroppen. Tänkte först att jag skulle hoppa träningen men sen ångrade jag mig! Tänker lite så här att eftersom Linnéa inte ska träna i veckan så kanske, bara kanske så har jag chansen att få stå i helgen igen. Det var himla kul att stå på match! Jag hade glömt bort hur roligt det var. Men just nu är jag helt slut i kroppen men på onsdag är jag fit for fight igen (hoppas jag). Träningsvärken gjorde att det var svårt att ge 100% på träningen men på onsdag ska jag ge 110%.

Nu ska jag gå och se på en serie (tror jag det är) där offer och förövare möts! Jag tror bara jag ska ligga och titta på Tv och inte pärla men man vet aldrig med mig!

Ska försöka skriva lite mer imorgon! Och du Sara, ge inte upp! Din tid kommer, det lovar jag! Jag hälsar till alla mina lagkamrater, Ni är ett helt underbart gäng! Vi ses på onsdag! Och du Frida, you will be missed!

PS Det stod i tidningen om mig idag! Matchreferatet: Bäst på plan, Lii Bengtsson! Så idag heter jag Lii! Puss och Kram alla läsare!

Matchen!

Vi förlorade med 7-3 idag och det är inget kul alls! Men om vi inte spelar efter den förmågan vi har då vinner vi heller inte. Första perioden så hade vi bara ställt in skorna typ och hoppades på att de skulle vinna åt oss. I andra så gjorde vi en toppenperiod. Men det blev ändå bara 1-1 i perioden. Tredje perioden blev en kämpa insats men för mycket slarv och missade mål. Men men... jag tror ingen i KFUM är riktigt nöjd med den här insatsen. Nu har jag stått min första match på ca 8 år och jag gjorde ingen toppmatch jag heller men målen bakåt var inte bara mitt fel!
  
Sonen och jag
i våra fina målvaktsmunderingar!
Lika som bär (iaf i hjälm).

RSS 2.0