Stjärnan!

Idag har jag jobbat och efter jobbet åkte jag till badhuset där jag hämtade Samuel och Mattias. Vi åkte till några affärer för att titta lite och sen köpte vi med oss varsin kebabrulle hem. Tv:n hade Samuel bokat kl 19 då det skulle visas film på disney channel. Cheetah Girls in world tror jag den heter. Så vi såg den och sen gick Samuel till sängs. Direkt gick jag till pärlfåtöljen och sydde en stjärna till. Mycket fina färger tycker jag!

4 mms hematit pärlor i mitten, hematitfärgade och vita rocaille i själva stjärnan och inne i allt finns det röda glasfacetter.

Nu sitter jag här vid datorn och surfar runt på olika sidor och olika bloggar. Jag vet inte vad jag letar efter men jag ska hitta det :) Här finns ett tufft erbjudande som jag ska testa i helgen: http://www.extrafilm.se/kampanj/ 
I min bok (som jag ska ge till Samuel) ska det vara massa knäppa kort på honom. Grejer han har för sig när han ska sova som tex (fast Samuel säger att detta är hans tvillingbror): 

Hela pyamasen full med kuddar!

Ett annat tips på roliga saker är:
http://www.gratisgodis.se/?r=61221
En kompis till mig har testat och hon säger att hon har fått hem godis! Jag vet inte för jag har inte testat och kommer inte att göra det heller för hela familjen har godislöfte sen den 1 januari och det ska vi inte bryta. Testa gärna och skriv här om det funkar eller inte. Har du något tips till mig blir jag jätteglad för jag vet att det finns hur mycket som helst här ute i "cyberspace". Sådana här saker är kul att titta in på tycker jag!

Nu är jag trött och ska borsta tänderna och sen ska jag läsa en stund i Gomorra som är lite svår i början.

God natt och sov gott!


Kommentarer
Postat av: Jempa

Japp, det funkar kanon med gratisgodiset. Jag har precis lagt in om att få hem min andra leverans! Smaskens!

2009-01-23 @ 23:32:21
URL: http://www.metrobloggen.se/jempagirl
Postat av: Yonna

Jag har hittat en sida som kanske skulle kunna ge dig lite inspiration ( http://www.beadstudio.com/projects.php )den är på engelska men det tror jag inte är några problem för dig, annars har du ju www.tyda.se som översätter svåra ord. Kram på dig (er)

2009-01-24 @ 00:12:06
Postat av: JonnamedJ

Stjärnorna är supersnygga! Jag kom på att jag måste köpa någon blomma så att jag kan ha framme växtpinnarna. Gino diskar för tillfället, sen är det stan som gäller. Här ska sättas sprätt på pengar! Jag ska klura på en länklista, nu kom jag inte på något... JO förresten! http://www.wordlibs.com/ såna här är alltid kul. kram

2009-01-24 @ 08:40:53
Postat av: Maria

Så kul att du gillar mina smycken och jag kan bara säga detsamma tillbaka:) Någon amatör tycker jag dock inte att du är och jag är grymt imponerad av den fins prinsesskronan du har gjort! Kram

2009-01-25 @ 17:23:18
URL: http://mawidesign.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0